Tjänster från Söderberg & Partners

Som försäkringsförmedlare och finansiell rådgivare, kan vi på Söderberg & Partners i Halmstad erbjuda dig ett brett urval av tjänster. Oavsett om du behöver hjälp som privatperson eller företag.

Kontakta oss

Hur kan Söderberg & Partners hjälpa dig som privatperson?

Kapital & förmögenhet

När du får förmögenhetsrådgivning från Söderberg & Partners kan du lita på att du får analysdrivna råd och att vi ser till hela din ekonomiska situation. Du väljer själv hur involverad du vill vara – oavsett tjänst så finns din rådgivare vid din sida. Hos oss finns experter inom alla områden och våra rådgivare är erfarna och engagerade.

Förmögenhetsrådgivning från Söderberg & Partners

Din pension

En rådgivare från Söderberg & Partners kan hjälpa dig att se över din pension och sätta ett pensionsmål. Tillsammans skapar ni sedan en plan med åtgärder som du kan göra för att öka dina chanser att nå målet. Ta tag i ditt pensionssparande tidigt, så har du större chanser att påverka den.

Söderberg & Partners hjälper dig med din pension

Skatt & juridik

Hos Söderberg & Partners har du möjlighet att få skatterådgivning. Vid rådgivningen går vi genom din situation utifrån vad som har betydelse för beskattningen. Sedan får du tydlig vägledning och rådgivning kring åtgärder som du kan genomföra. Vi an även hjälpa dig att upprätta juridiska dokument vid behov.

Hur jobbar Söderberg & Partners med skatterådgivning

Söderberg & Partners privatförsäkring

Nu kan vi på Söderberg & Partners hjälpa dig att teckna privatförsäkringar med villkorsgaranti mot din nuvarande försäkring. Vi hjälper dig att hitta rätt skydd till ett bra pris.

Läs mer om Söderberg & Partners privatförsäkringar

Hur kan Söderberg & Partners hjälpa företag?

Företagsförsäkring via Söderberg & Partners

Företag exponeras mot allt fler risker. Dessutom förändras riskprofilen löpande i takt med att omvärlden förändras. Genom en detaljerad riskanalys som följs upp löpande, kan0 Söderberg & Partners hjälpa dig att utforma ett optimalt försäkringsskydd för ditt företag, vilket ger både initiala och långsiktiga finansiella fördelar.

Söderberg & Partners hjälper dig med din företagsförsäkring

Tjänstepension

Är ditt företag i behov av att se över er nuvarande pensions- och försäkringsupplägg? Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt. När du tar hjälp av oss Söderberg & Partners får HR-avdelningen ett bollplank i komplexa frågor, men också proaktiva förslag på förbättringar.

Söderberg & Partners hjälper dig att se över tjänstepensionen

Löner & förmåner

Vi på Söderberg & Partners erbjuder ett flertal tjänster och systemstöd som underlättar vardagen för HR-avdelningar. Med Payroll lönehanteringssystem och Benefits förmånsportal, får du ett kraftfullt systemstöd, kompetent support och hög anpassningsbarhet för dig som kund.

Söderberg & Partners hjälper dig med löner & förmåner

Förmögenhetsrådgivning & Kapitalförvaltning

Hos Söderberg & Partners hittar du erfarna rådgivare som kan hjälpa dig att sätta strategier för företagets lång- och kortsiktiga investeringar. Vi kan hjälpa dig med förmögenhetsrådgivning och kapitalförvaltning för ditt företag – och du bestämmer själv hur involverad du vill vara.

Förmögenhetsrådgivning från Söderberg & Partners