Våra tjänster
Söderberg & Partners 

Som försäkringsförmedlare erbjuder vi på Söderberg & Partners ett brett urval av tjänster, både till privatpersoner och företag.

Klicka på de olika tjänsterna för att läsa mer!

PRIVAT

Kapital & förmögenhet

Vår rådgivning har alltid ett helhetsperspektiv. Det innebär att du som kund till oss kan fokusera på det som du vill ägna dig åt. Resten tar vi hand om. Hos oss finns experter inom alla områden och våra rådgivare är erfarna och engagerade.

PRIVAT

Din pension

Med utgångspunkt i din totala situation – som förutom pensioner även omfattar sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar – letar vi upp de produkter som har bra villkor och priser. Tillsammans skapar vi sedan en plan för just din tjänstepension.

PRIVAT

Skatt & juridik

Hos oss har du möjlighet att få skatterådgivning. Vid rådgivningen går vi genom din situation av betydelse för beskattningen. Sedan får du tydlig vägledning och rådgivning över vad som kan genomföras.

FÖRETAG

Företagsförsäkring

Företag exponeras mot allt fler risker. Förmågan att hantera dessa risker påverkar såväl den löpande verksamheten som varumärket och marknadspositionen. Genom en detaljerad riskanalys hjälper Söderberg & Partners företag att utforma ett optimalt försäkringsskydd, vilket ger både initiala och långsiktiga finansiella fördelar.

FÖRETAG

Tjänstepension

Är ditt företag i behov av att se över nuvarande pensions- och försäkringsupplägg? Vi hjälper dig och ditt företag att välja rätt. Ett partnerskap med Söderberg & Partners innebär att personal- och pensionsansvariga både får ett bollplank i komplexa frågor, men också proaktivitet i form av löpande förslag, förbättringar och idéer utifrån olika typer av omvärldsförändringar.

FÖRETAG

Löner & förmåner

Löner och Förmåner är Söderberg & Partners webbaserade Shared Service Center för lönehantering och förmåner. Våra tjänster Payroll för lönehantering och Benefits förmånsportal, kombinerar kraftfullt systemstöd, kompetent support och hög anpassningsbarhet för dig som kund.

FÖRETAG

Entreprenörsservice

Många av våra kunder är entreprenörer och att tid är en bristvara är vi fullt medvetna om. Därför tar våra experter ett helhetsgrepp och säkerställer att såväl din privata ekonomi som företagets hanteras optimalt, allt för att din vardag ska bli enklare.

FÖRETAG

Institutionell rådgivning

Hur säkerställs företagets pensionsutfästelser? Vad blir konsekvenserna av att byta kollektivavtal? Hur behåller man en optimal risknivå i förvaltningen av pensionskapitalet? Söderberg & Partners har mångårig erfarenhet av kvalificerad rådgivning till institutionella uppdragsgivare.