Om oss

Historik

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.


Söderberg och Partners i Halmstad är din lokala finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter på södra västkusten. Hos oss är du som kund alltid i fokus och vi lägger stort vikt vid det personliga mötet. Vårt mål är att leverera de bästa råden och lösningarna för att på så sätt göra vardagen enklare för dig.

Vision & Värderingar

Vår vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Vårt mål är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen.

Vår företagsfilosofi präglas av tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig. Vi sätter alltid kundens intressen först, och all rådgivning som sker inom Söderberg och Partners utgår från varje kunds unika behov. Vi vet att väl underbyggda råd gör skillnad.

Powered by