Privat pension
Söderberg & Partners


På Söderberg & Partners erbjuder vi flera olika rådgivningstjänster och utgår från din totala situation, som förutom pensioner även innefattar lån, sparande,försäkringar, aktier, fonder och andra tillgångar

Privat pension
Söderberg & Partners

Hur vill du att livet ska se ut efter pensionen? För att pensions åren ska bli som du har tänkt dig är det viktigt att hitta rätt på marknaden för tjänstepensioner. 

Vi har alla olika förutsättningar och behov. På Söderberg& Partners erbjuder vi flera olika rådgivningstjänster och utgår från din totala situation, som förutom pensioner även innefattar lån, sparande,försäkringar, aktier, fonder och andra tillgångar. 

Efter att ha letat upp produkter med bra priser och villkor, skapar vi sedan tillsammans en strategi för din tjänstepension

För att du ska få en bättre överblick över din ekonomiska situation har Söderberg & Partners utvecklat tjänsten S&P Online för dig som pensionskund. 

Här får du hela din privatekonomi, vilket innefattar allt från försäkringar och pensioner till sparande av olika slag, samlat på ett och samma ställe.
S&P Online presenterar all information på ett lättförståeligt sätt samtidigt som du får tillgång till analyser och smarta verktyg. 

Bevakningstjänsten Proaktiv Bevakning och Fund Finder, en tjänst för fondanalys, är ytterligare tjänster som du får ta del av som kund hos oss.

Med Proaktiv Bevakning får du på ett enkelt sätt hjälp med att hålla koll på din portfölj och håller dig uppdaterad om våra analyser och senaste betyg. I Fund Finder hittar du information om alla fonder vi analyserar och kan bland annat 
jämföra individuella fonder.

Kontakta oss